rechtsbijstand vvaa
 
 
Legal outsourcing VvAA.
Daarmee besteedt u uw juridische werkzaamheden geheel of gedeeltelijk uit aan een ervaren jurist of advocaat van VvAA rechtsbijstand op declaratiebasis. De juridische werkzaamheden die u uitbesteedt kunt u zowel onder uw eigen naam of onder de naam van VvAA laten uitvoeren.
portugese tegels
Juridische helpdesk VvAA.
Het personen en familierecht valt binnen de polisvoorwaarden van de VvAA rechtsbijstandsverzekering. Conform de polisvoorwaarden heeft u recht op een eenmalig juridisch advies van VvAA Rechtsbijstand. Dit geldt dan ook voor echtscheiding. U kunt uw specifieke vragen aan VvAA Rechtsbijstand toesturen.
volautomatische koffiemachine
Juridisch advies en rechtsbijstand VvAA.
De dekkingen van de rechtsbijstandverzekeringen van VvAA zijn afgestemd op wat u nodig hebt; privé, voor uw beroep en/of bedrijfsmatig. U hebt daarmee recht op deskundig juridisch advies en rechtsbijstand van juristen en advocaten die weten wat er speelt in de gezondheidszorg.
verzenddozen kopen
Beroepsrechtsbijstandverzekering VvAA.
Bij VvAA rechtsbijstand krijgt u altijd antwoord op uw juridische vraag. Belt u daarvoor op werkdagen met onze Juridische helpdesk op nummer 030 247 49 99. Deze service is kosteloos als belangrijk voordeel van uw lidmaatschap van VvAA. Ook voor juridisch advies.
Rechtsbijstandverzekering voor medisch specialisten VvAA.
U laat het geschil behandelen door een advocaat die niet bij VvAA Rechtsbijstand werkt. U hebt recht op een kostenvergoeding van maximaal 7.500.Hierbij geldt een eigen risico van 250. Tot slot kunt u kiezen voor de aanvullende dekking vrije advocaatkeuze.
Advocaten VvAA.
VvAA advocaten is het in-house advocatenkantoor binnen VvAA. De advocaten zijn in dienst van Stichting VvAA rechtsbijstand, die de rechtsbijstandverzekering van VvAA uitvoert. Begin 2012 is VvAA rechtsbijstand gestart met dit advocatenkantoor ter uitbreiding van de dienstverlening voor verzekerden van VvAA.
Bedrijfsrechtsbijstandverzekering VvAA.
Wanneer u een beroep doet op de bedrijfsrechtsbijstandverzekering dan helpen de juristen van de Stichting VvAA Rechtsbijstand u. Dekking klacht en tuchtrecht voor uw personeel. Uw werknemers zijn ook verzekerd voor rechtsbijstand bij strafzaken, tucht en klachtrecht, staking, getuigenverhoor en verhaalsbijstand.
Rechtsbijstandverzekering particulier VvAA.
Bij VvAA rechtsbijstand krijgt u altijd antwoord op uw juridische vraag. Belt u daarvoor op werkdagen met onze Juridische helpdesk op nummer 030 247 49 99. Deze service is kosteloos als belangrijk voordeel van uw lidmaatschap van VvAA. Ook voor juridisch advies.
Juridische helpdesk VvAA.
Bij VvAA rechtsbijstand krijgt u altijd antwoord op uw juridische vraag. Of het nu gaat om een verkeerd geplaatst hek van uw buren, de omgang met een ontevreden patiënt of om acute rechtshulp bij nood. Onze juristen van de Juridische helpdesk helpen u graag op weg.
Uw juridische zaak aanmelden VvAA.
VvAA voor u. Juridisch advies en rechtsbijstand. Uw zaak aanmelden. Juridisch advies en rechtsbijstand van VvAA. Uw zaak aanmelden. Meld online uw juridische zaak aan. Graag helpen wij u met een oplossing voor uw juridische probleem. Hebt u een VvAA rechtsbijstandverzekering?

Contacteer ons

Zoeken naar rechtsbijstand vvaa