vvaa lidmaatschap opzeggen
 
 
Juridische helpdesk VvAA.
Nee, in beginsel niet. Uitstoting, dat wil zeggen het opzeggen aan een collega, of het door de maten opzeggen van de samenwerking om dan vervolgens verder te gaan zonder die ene maat, mag niet tenzij deze mogelijkheid uitdrukkelijk contractueel is overeengekomen. Is dat niet het geval en u wenst de samenwerking met een van de maten te beëindigen bij een maatschap bestaande uit 3 of meer maten dan kunt u een verzoek tot ontbinding indienen bij een te arbitraal college dan wel de rechtbank ligt er aan wat in de maatschapsovereenkomst is overeengekomen. Is dit een antwoord op uw vraag? Bedankt voor uw feedback. Complexe wet en regelgeving, mondigere patiënten. Het zijn de uitdagingen waar de medisch professional tegenaan loopt in deze tijd. Daarom is VvAA er om u van advies te voorzien in alle juridische vraagstukken.
Consultant
Lidmaatschap VvAA Veelgestelde vragen VvAA.
Zo bezield is de zorgverlener. Service en contact. VvAA voor u. Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur bereikbaar en helpen u graag. Ook als u nog geen lid bent. Chat direct met ons. Bel 030 247 47 89.
salontafel
Studenten Veelgestelde vragen VvAA.
Tot wanneer loopt mijn gratis studentlidmaatschap? Het gratis studentlidmaatschap van VvAA gaat na je 30ste automatisch over in een betaald lidmaatschap. Hier vind je de kosten van het lidmaatschap. Je kunt je VvAA-lidmaatschap uiteraard voor die tijd opzeggen. Dit kan tot 2 maanden voor het einde van het kalenderjaar waarin je 30 wordt.
pianoles
Service en contact VvAA.
Als u de pechhulpmodule heeft meeverzekerd bij de VvAA autoverzekering, dan kunt u overwegen om de Wegenwachtservice bij de ANWB of andere organisaties op te zeggen. Wat het juiste advies over pechhulp is, hangt uiteraard af van uw persoonlijke voorkeur.
Zorgverzekering VvAA.
Zo bezield is de zorgverlener. Service en contact. VvAA voor u. VvAA zorgverzekering voor 2018. Ook in 2018 biedt de VvAA zorgverzekering u 100% gemak en zekerheid. Bovenop de basisverzekering hebt u keuze uit uitgebreide aanvullende dekkingen en de tandartsverzekering.
Uw verzekering opzeggen bij VvAA.
Uiteraard helpen we u snel bij het opzeggen van uw verzekering. Geen opzegtermijn VvAA schadeverzekeringen. Wij streven ernaar u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom hanteren wij voor VvAA schadeverzekeringen geen opzegtermijn.
Opzeggen lidmaatschap Wilt u uw lidmaatschap beëindigen?
Gewenste datum van beëindiging. Reden van opzeggen lidmaatschap. Ik ben niet langer werkzaam in de zorg. Ik ben gestopt met mijn paramedische studie. Ik zie te weinig toegevoegde waarde in het VvAA-lidmaatschap. Ik ben niet tevreden over de dienstverlening van VvAA.
Voordeel nieuwe leden De Jonge Specialist VvAA.
Doe je dit na na 1 juli, dan ben je gratis lidmaatschap tot 31 december van het volgende kalenderjaar. Nu lid worden? Neem dan contact op met VvAA Ledenservice op telefoonnummer 030 247 47 89. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur en helpen je graag. Nog niet verzekerd bij VvAA? Gewone dingen werken bij zorgprofessionals net even anders. Juist omdat werk en privé zo vervlochten zijn. Dat vind je terug in de verzekeringen van VvAA. Daarmee ben je op elk moment in je leven passend verzekerd. Je huidige verzekeringen kun je maandelijks opzeggen.
Veelgestelde vragen VvAA.
Service en contact. VvAA voor u. Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur bereikbaar en helpen u graag. Ook als u nog geen lid bent. Chat direct met ons. Bel 030 247 47 89. Stuur ons uw bericht.

Contacteer ons

Zoeken naar vvaa lidmaatschap opzeggen