ouder dan 25 legitimatie alcohol
 
 
Identiteit tonen bij alcohol of tabak Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Ik weet zelfs van gevallen dat het kassameisje enkele maanden niet meer aan de kassa mocht, omdat ze niet naar het identiteitsbewijs had gevraagd in 1 geval zelfs terwijl het hoofd van haar afdeling zelf zei dat die jongen volgens haar ouder dan 25 leek. Tja, het blijft een inschatting, maar de ondernemer loopt een risico op een enorme boete. Nijogeth schreef: Soms houdt het kassapersoneel zich netjes aan de regels als je iemand jonger dan 25 schat dan hoor je deze naar het identiteitsbewijs te vragen, bij twijfel ook. Ingesteld door het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel, maar doen ze het toch fout. Echter is schatten complete willekeur en moet dit toch beter kunnen. De leeftijd van 25 jaar is ingesteld omdat je niet zo snel iemand 8 jaar jonger schat en je anders aan iedereen legitimatie moet vragen. Bij een controle dient vastgesteld te worden dat de persoon jonger was dan 18 jaar, anders wordt er geen boete uitgedeeld. Nijogeth schreef: Is het geen idee om het wettelijk verplicht te stellen om het identiteitsbewijs te tonen bij de aanschaf van alcohol of tabak?
tracking
KLB / Bier Alcoholhoudende drank forum.fok.nl.
Er staat onder 25 legitimatie verplicht. Dat betekend dat als je geen 25 bent je, je al verplicht moet legitimeren bij aanvang boven de 25 mogen ze het vragen als ze lastig willen doen maar ben je niet verplicht het al bij aanvang te laten zien. Dat is hoe ik het zie. Ik stel voor dat we iedereen onder de 25 een david-ster opspelden. Het leven is een vijand die je niet met een uppercut kan slaan. Kapotte topics van een kapotte jongen Spongeboss. Het belangrijkste wordt onderdrukt als in de kelder van Fritzl, de duivel woont naast de deur, geloof me, dat is het stigma van mensen. dinsdag 14 januari 2014 @ 1406: 02: 15. All my vices are devices! Op dinsdag 14 januari 2014 1401: schreef HaywoodJablome het volgende.: Maargoed, zonder jouw id te zien, weten ze natuurlijk niet of je staat te liegen dat je ouder bent dan 25 of niet. En om dat te bewijzen moet je blijkbaar een ID tonen. Schokkend overigens dat aan mij nooit om een ID gevraagd wordt bij de overigens zeldzame keren dat ik alcohol koop.
sophos
Legitimatieleeftijd 25 jaar.
Om alcohol en tabak te kopen moet je minimaal 18 jaar zijn. Daarom moet iedereen die jonger is dan 25 jaar en alcohol of tabak koopt in de supermarkt zijn of haar legitimatie laten zien. Blijkt dat je jonger bent dan 18, dan mag de supermarkt je geen alcohol en tabak verkopen. Ben je 18 jaar of ouder dan mag je de alcohol en/of tabak afrekenen.
programmeren met java voor dummies
Alcohol of tabak kopen 25? Legitimatie mee!
Jongeren tussen 18 en 25 jaar die alcohol of tabak kopen, wordt gevraagd klaar te staan met hun legitimatie.; Als zij 18 jaar of ouder zijn, is er geen probleem.; Is de koper jonger dan 18 óf is de alcohol of tabak bedoeld voor iemand anders die nog geen 18 is, dan mag de caissière de alcohol of tabak niet meegeven.;
alcoholwet Kassa.
Bij verkoop van sterke drank moet de verkoper ouder dan 16 zijn. Een gewone supermarkt verkoopt geen sterke drank. Ik lees hieruit dat een 16 of 17-jarige gewoon achter de kassa van de supermarkt bier en wijn mag verkopen. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door zwemmer 5 jan. 2014 om 2115.: 2638 Antwoorden / 35 Vragen. Verkopen is iets anders dan kopen. Daar komt het op neer. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door tenormin 5 jan. 2014 om 2335.: 13901 Antwoorden / 80 Vragen. ja hoor, achter de kassa mag je verkopen aanslaan wat er op je band staat. Je hebt immers instructies van de baas gekregen om ID te vragen? Succes bij de toekomstige onder" de 25 jaar discussies aan je kassa. Beter gezegd: sterkte! Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door holstein 6 jan. 2014 om 0926.: 831 Antwoorden / 16 Vragen. Je werkt voor de supermarkt en die geeft je de bevoegdheid om alcohol te verkopen, ook als je onder de 18 bent, het gaat om de leeftijd van de koper.

Contacteer ons

Meer resultaten voor ouder dan 25 legitimatie alcohol