vvaa lidmaatschap

Lidmaatschap VvAA Veelgestelde vragen VvAA.
VvAA Rally 2018. Alle activiteiten en voordeel. Bureaucratie in de zorg. Nieuws en artikelen. Alle nieuws en artikelen. Arts en Auto. Website Arts en Auto. 62 schrappunten in strijd tegen de bureaucratie. Zo bezield is de zorgverlener. Service en contact. VvAA voor u.
seo check
Lid worden VvAA.
Ga je studeren of volg je een paramedische opleiding? Word dan lid van VvAA: gratis tot je 30ste! Zo krijg je toegang tot het netwerk en de kennis van VvAA. Via mail blijf je op de hoogte van alle voordelen van je lidmaatschap.
VPN
Vervangende Lidmaatschapspas aanvragen VvAA.
Dit doen we op verzoek van veel van onze leden én vanwege duurzaamheid. Momenteel werkt de VvAA aan een digitale ledenpas. Wij informeren u uiteraard zodra hierover meer bekend is. Als u nog een 2017-pas hebt, gebruikt u deze nog in 2018.
baklijst goedkoop
Contributieverhoging VvAA NBLP.
Wat kost het lidmaatschap? Werkveld Sport en vrije tijd. Werkveld overheden en koepelorganisaties. Wat is de SCAS? Hoe ziet het certificeringstraject eruit? Liever Slank 24 punten. Functional Training Academy 100 punten. Leefstijlcoach 12 punten. January 6, 2016 January 6, 2016 by Rutger Bennink. Contributieverhoging per 1 januari 2016. VvAA heeft de afgelopen jaren de contributie niet verhoogd.
Opzeggen lidmaatschap Wilt u uw lidmaatschap beëindigen?
VvAA voor u. Het lidmaatschap van VvAA loopt per kalenderjaar. U dient uw VvAA-lidmaatschap ten minste een 1 maand vr het einde van het lopende verenigingsjaar op te zeggen. Met andere woorden; uiterlijk op 1 december. Houdt u er rekening mee dat uw VvAA schadeverzekeringen bij opzegging van uw lidmaatschap komen te vervallen per eerstvolgende contractvervaldatum.
Lid worden VvAA.
Met uw lidmaatschap ontvangt u ledenvoordeel op evenementen, opleidingen en reizen. Daarnaast ontvangt u 11x per jaar het magazine Arts en Auto, met daarnaast voor studenten 4x per jaar een eigen special. VvAA is een vereniging van én voor zorgprofessionals.
Word lid Arts en Auto.
Arts en Auto app. VvAA is al 93 jaar dé ledenorganisatie voor professionals in de gezondheidszorg. Ruim 120.000 medici, paramedici en studenten voor medische beroepen zijn lid van VvAA en doen een beroep op onze kennis, zekerheid en service. Word lid en profiteer van alle voordelen van het lidmaatschap.:
Word nu gratis lid van VvAA en maak het beste van je studietijd.
Je bepaalt zelf of je informatie wilt ontvangen en of je producten en diensten afneemt. Het lidmaatschap verplicht je tot niets. Je ontvangt 4x per jaar onze studentspecial van Arts en Auto. Wat kan VvAA voor mij als student betekenen?

Meer resultaten voor vvaa lidmaatschap