beroepsaansprakelijkheidsverzekering vvaa

Wkkgz-proof verzekerd VvAA.
Nu kan een patiënt er ook voor kiezen om een claim door de Geschilleninstantie te laten beoordelen. Deze claim moet dan al eerder door VvAA zijn beoordeeld. Met de VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering behartigen wij ook uw belangen bij de Geschilleninstantie om tot een oplossing te komen.
wasmachine
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering VvAA.
VvAA is de grootste aanbieder van medische aansprakelijkheidsverzekeringen voor zorgprofessionals. We doen al 25 jaar niets anders en onze producten en dienstverlening worden continu aan aangepast aan de veranderende marktomstandigheden en uw behoeften. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van VvAA is specifiek afgestemd op de activiteiten in de paramedische sector en de voorwaarden kennen een zeer ruime dekking.
groenblijvende bomen
Beroepsaansprakelijkheid VvAA.
Elke zorgprofessional, hoe deskundig ook, kan een medische fout maken. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van VvAA is afgestemd op het werken in de paramedische sector en de voorwaarden hebben een zeer ruime dekking. En bijzonder is dat VvAA op de beroepsgroep toegesneden voorwaarden kent.
opleiding diëtetiek mbo
Samenwerking VvAA en ANT.
Bent u lid van de ANT én VvAA? Dan krijgt u bijvoorbeeld 10% ANT-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder. Nog geen lid van VvAA? Profiteer ook van de samenwerking tussen ANT en VvAA.
VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering NVGzP.
De VvAA beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert tegen schade die je veroorzaakt tijdens de uitoefening van je beroep. Je verzekert schade aan personen, aan goederen en schade die gevolgen heeft voor iemands inkomen of vermogen. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerde diagnose met alle gevolgen van dien.
Samenwerking met de NVD VvAA.
Bent u lid van de NVD én van VvAA? Dan krijgt u 10% NVD-ledenkorting op de premie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en beroepsrechtsbijstandverzekering. Een selectie van producten en diensten vindt u hieronder. Nog geen lid van VvAA? Profiteer ook van de samenwerking tussen NVD en VvAA.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering VvAA.
VvAA voor u. Uw aansprakelijkheid goed verzekerd. Een medische fout waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is daarom onmisbaar. Bij VvAA is uw verzekering volledig afgestemd op de risicos in uw dagelijkse paramedische praktijk.
Verzekerd voor een biertje per maand VvAA.
Wil je nou precies weten welke zaken allemaal gedekt zijn met het VvAA studentenpakket? Dan kun je van elke verzekering de polisvoorwaarden downloaden. Hier vind je echt alle informatie die je nodig hebt. Polisvoorwaarden VvAA inboedelverzekering studenten 166 KB. Polisvoorwaarden VvAA ongevallenverzekering studenten 129 KB.
Aansprakelijkheidsverzekering particulier VvAA.
Per ongeluk morst u op een dure bank als u op visite bent. Of uw kind krast met zijn fiets langs de auto van de buurman. Met de VvAA aansprakelijkheidsverzekering hebt u geen gedoe met geld als u aansprakelijk wordt gesteld.

Zoeken naar beroepsaansprakelijkheidsverzekering vvaa