vvaa afkorting

Arts en Auto Arts en Auto.
Afhankelijk van wie ik voor mij heb, ga ik zeggen dat VvAA de afkorting is voor de Vereniging van Aardige Artsen of de Vereniging voor Aangeklaagde Artsen. Dan weet ik zeker dat ik geloofwaardig overkom. De ironie wil dat in Arts en Auto zelden over arts en auto wordt geschreven.
beste vpn
kraamcadeau
Wat betekent VvAA? Wat Betekent?
VvAA stond voor Vereeniging voor Artsen-Automobilisten oude spelling. In de loop van de tijd is de dienstverlening van VvAA steeds verder uitgebreid waardoor de afkorting eigenlijk niet meer opgaat en niet meer als zodanig wordt gebruikt. Meer dan 100.000 zorgprofessionals zijn lid van de Vereniging VvAA.
zoekwoorden google
VVAA heeft mooiste" doelgroep die er is" AssurantieMagazine.
Binnen drie jaar moet de productie verdubbelen, zo luidt de ambitieuze doelstelling. Een sterkere binding met de ruim 90.000 leden moet daarvoor dienst doen als katalysator. Door Jeannette Beentjes. Vereniging voor Arts en Auto, daar stond de afkorting VVAA bij de oprichting in 1924 voor.
VvAA autoverzekering vergelijken Autoverzekering.nl.
De naam VvAA staat voor Vereniging voor Artsen Automobilisten. Tegenwoordig wordt alleen nog maar de afkorting gebruikt. De volledige naam is zelfs lastig te vinden op de website. VvAA richt zich namelijk al lange tijd op meer op andere diensten, zoals zorgverzekeringen.
Betekenis VvAA.
V Bron: nl.wikipedia.org. VvAA betekent Vereeniging voor Artsen-Automobilisten In de loop van de tijd is de dienstverlening van VvAA steeds verder uitgebreid waardoor de afkorting eigenlijk niet meer opgaat en niet meer als zo Bron: wat-betekent.nl. Betekenis van VvAA toevoegen.
VvAA Wikipedia.
Inmiddels wordt die naam niet meer gebruikt en wordt alleen de afkorting VvAA als naam gevoerd. De relatie met de auto komt nog wel voor in de naam van het ledentijdschrift Arts en Auto. Al aan het einde van het eerste jaar was de vereniging een succes en wilden ook wijkverpleegsters zich aanmelden als lid.
VvAA on Twitter: @WillieVelinga" VvAA staat oorspronkelijk voor Vereniging van Artsen Automobilisten. Alleen de afkorting VvAA wordt nu nog als naam gevoerd."
Follow Follow @ VvAA Following Following @ VvAA Unfollow Unfollow @ VvAA Blocked Blocked @ VvAA Unblock Unblock @ VvAA Pending Pending follow request from @ VvAA Cancel Cancel your follow request to @ VvAA. Copy link to Tweet. Replying to @ WillieVelinga. @ WillieVelinga VvAA staat oorspronkelijk voor Vereniging van Artsen Automobilisten. Alleen de afkorting VvAA wordt nu nog als naam gevoerd.
VvAA zorgverzekering 2018 ZorgverzekeringWijzer.
Wat is VvAA? VvAA betekent letterlijk; Vereniging voor Artsen Automobilisten. In de loop van de jaren is de dienstverlening van VvAA steeds meer uitgebreid. Hierdoor wordt de afkorting niet echt meer heel vaak gebruikt. De VvAA is een Nederlandse verzekering die zorgverzekeringen aanbieden aan werknemers uit de gezondheidszorg.

Meer resultaten voor vvaa afkorting